Voor een meer gedetailleerd bovenaanzicht van de woonwijk kan je inzoomen op de onderste afbeelding, door te klikken op de +-knop. 

Als je virtueel wil 'rondwandelen' in de wijk dien je het oranje mannetje te slepen naar de gewenste plaats.

 

Halle

 

 

 

 

VOORSTELLING

 

De 24/24u-permanentiecluster in Halle en Beersel is in opbouw en wordt gerealiseerd in samenwerking met de sociale huisvestingsmaatschappij Zennevallei-Halle en het stadsbestuur van Halle en Beersel. Deze dienst zal verspreid zijn over verschillende locaties en dit zowel in Halle als in Beersel.

 

Tijdens de stapsgewijze voltooiing van de bouwwerken ondersteunen we kandidaat-gebruikers in hun thuissituatie. In november 2008 werden de drie eerste appartementen aan de Wielewaallaan -waar ook een klein ADL-centrum voor Halle gelegen is- in gebruik genomen en werd de dienstverlening opgestart. Deze appartementen worden bewoond door gebruikers met een zeer ernstige lichamelijke beperking. Vanaf september 2011 zijn hierbij vier appartementen voor gebruikers met een lichte lichamelijke beperking gekomen in de wijk Heuvelpark.

 

De laatste stap in Halle was de bouw van nog eens vier appartementen (met één slaapkamer), bedoeld voor gebruikers met een lichamelijke beperking die zich situeert tussen licht en zeer zwaar. Zij zijn eind 2014 ingetrokken in hun nieuwe, volledig aangepaste woning. Onze ADL-centrale ondersteunt ook nog één persoon in zijn privé-woning.

 

In Beersel zitten we momenteel nog in de planfase. De schetsen voor de twaalf woningen en centrale zijn klaar. Dit project omvat vier woningen met drie slaapkamers en acht met twee slaapkamers.  De bouw moet nog gestart worden.

 

Een samenwerkingsverband in de regio Halle Vilvoorde: ROG vzw

 

De doelstelling van ROG vzw is iedereen met een zorgvraag een antwoord en een aanbod op maat bieden. Dankzij het samenwerkingsverband ROG helpen 23 organisaties mensen met specifieke zorgvragen bij het kiezen van het voor hen gepaste aanbod. Onze partners luisteren en stemmen samen met de cliënt af. Zorg op maat zoals gewenst!

Je vindt meer info via de site en de Facebookpagina van de vzw.

 

 

 

CONTACT

 

DIENSTVERLENING

 

ADO Icarus vzw - Dienst Halle

Julie Daelman

Wielewaallaan 1a/14 - 1500 Halle

tel & fax: 02/361 12 06

e-mail: julie.daelman@ado-icarus.be

 

HUISVESTING

 

Bouwmaatschappij Zennevallei Halle

Molenborre 26/1 - 1500 Halle

tel: 02/363 10 50

fax: 02/361 48 98

e-mail: vlabinvest@wpz.be