top of page

ADO Icarus voortaan op Facebook en Twitter

Om onze gebruikers, medewerkers, partners en sponsors nog beter te informeren maakt ADO Icarus voortaan gebruik van Facebook en Twitter. We nodigen je hierbij uit om ons te ‘liken’ op Facebook (en zo onze berichten voortaan te zien verschijnen in je nieuwsoverzicht) en ons te volgen op Twitter! Stuur zeker ook een uitnodiging naar al je vrienden, zodat zij hetzelfde te doen.


De keuze om toe te treden tot de wereld van de sociale media is heel bewust. Niet alleen zijn we op die manier in staat sneller berichten te verspreiden (nieuwtjes, maar ook zoekertjes en vacatures), het zal ook onze herkenbaarheid vergroten. Samen met onze nieuwe website moet dit ons imago een boost geven, en op termijn zorgen voor een vlottere fondsenwerving.


De oproep werd in het verleden al gelanceerd, maar we willen het nog eens herhalen: als je ideeën hebt voor in de nieuwsbrief, op facebook, op twitter, …, geef ons dan gerust een seintje. Dat kan door te mailen naar nieuwsbrief@ado-icarus.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page