top of page

Kom ons ontdekken op de Openbedrijvendag!

Op zondag 5 oktober 2014 doet ADO Icarus vzw voor de allereerste keer mee aan de Openbedrijvendag! We willen op een aantrekkelijke manier aan het grote publiek laten zien wat we doen, en wat het maatschappelijk belang van onze vzw is. De Corda Campus, waar we gelegen zijn, neemt met zo’n tien bedrijven deel. Dat zijn er een heel pak, we verwachten dan ook zo’n 5.000 tot 10.000 mensen verwacht die dag!


Om een duidelijk beeld te schetsen van wat onze activiteiten zijn, zullen we onze centrale zetel op de Hasseltse Corda Campus inkleden met infoborden, er zullen gebruikers komen getuigen, er worden filmpjes getoond, … Wie goed oplet kan prijzen winnen met ons vragenspel. Maar onze activiteiten beperken zich niet alleen tot in de kantoren, want buiten zal er een hindernissenparcours opgesteld zijn, waarbij iedereen kan ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. Bezoekers worden al meteen welkom geheten door een bandje, en we houden een geldinzamelactie voor een nieuw (volledig aangepast) busje. Onze buren van Dienst Ondersteuningsplan Limburg doen trouwens ook mee, net als zo’n 25 andere Hasseltse bedrijven.


The place to be op 5 oktober is ongetwijfeld Hasselt, want in geen enkel andere gemeente of stad zijn er zoveel deelnemers. Je kan onze vzw gericht komen bezoeken, of de uitgestippelde route op de Corda Campus volgen. Deze route is volledig rolstoeltoegankelijk, en loopt uiteraard via onze kantoren.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page