top of page

Marieke Vervoort nieuwe cliënt dienst voor zelfstandig wonen Diest

marieke.jpg
De Diestse paralympisch atlete Marieke 'Wielemie' Vervoort zal binnenkort verhuizen naar onze nieuwe dienst voor wonen in Diest. Vervoort ligt momenteel in het ziekenhuis, waar ze wordt behandeld voor brandwonden, uitgerekend na een ongeval met een kookpot hete pasta in haar vroegere huis.

"Naar een ADL-woning verhuizen stak me aanvankelijk tegen", zegt Wielemie in de krant Het Belang van Limburg. "Ik zou een stukje zelfstandigheid prijs geven. Althans dat dacht ik, maar het tegendeel is waar. Het is de perfecte manier om zelfstandig te leven. Je behoudt je eigen vrijheid en je kan een beroep doen op de assistenten als je ze nodig hebt. Dankzij de technologie kan ik zelf heel veel voor mijn rekening nemen: vanuit mijn zetel open ik de voordeur bijvoorbeeld. Met de assistenten heb ik ook al kennisgemaakt: mensen met een warm hart, die altijd klaar staan om je te helpen."

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page