top of page

Rotary Hasselt-Herckenrode schenkt 5.000 euro voor nieuw busje

De rotaryclub Hasselt-Herckenrode heeft ADO Icarus 5.000 euro geschonken. Dat geld hebben we gebruikt om aanpassingswerken te laten uitvoering aan een busje dat we zopas kochten voor onze cliënten met een fysieke beperking van Hasselt en omstreken.

De rotaryclub koos ervoor om onze vzw financieel te ondersteunen, omdat we met de aankoop van het nieuw busje cliënten in Hasselt en omstreken de mogelijkheid kunnen blijven bieden, om zich tegen een voordelig tarief te verplaatsen. Het bestaande busje heeft al enkele honderdduizenden kilometers op de teller en is dus dringend aan vervanging toe. De rotaryclub zamelde het geld in tijdens de Jeneverfeesten in Hasselt, waar ze al jaren een eigen standje hebben.

Het nieuw busje is voorgesteld op de Open Bedrijvendag, waaraan ADO Icarus begin oktober voor het eerst deelnam. Enkele leden van de rotary Hasselt-Herckenrode kwamen langs om een glaasje te drinken op deze belangrijke aankoop voor onze vereniging. Ze plakten ook een sticker van hun club op onze nieuwe aanwinst.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page