top of page

Zo’n 800 mensen bezoeken ADO Icarus

Op zondag 5 oktober nam ADO Icarus voor het eerst deel aan de Open Bedrijvendag, samen met een tiental andere bedrijven op de Corda Campus (voormalige Philipssite) in Hasselt. De deelname lokte zo’n 3.000 nieuwsgierigen. Zij hielden halt bij kleppers als Luminus, IPG en Mobile Vikings. Maar ook onze centrale zetel werd druk bezocht, door zo’n 800 tot 900 mensen.

Wie de route langs onze hoofdzetel volgde, kreeg aan de inkom een vragenlijst overhandigd. Alle antwoorden op de vragen ontdekten de bezoekers tijdens de tocht doorheen de kantoren, via grote borden die stonden opgesteld. Het leverde enkele honderden ingevulde vragenlijsten op. Een onschuldige hand heeft de namen van tien deelnemers uit de urne getrokken. Zij winnen elk twee bioscooptickets en werden intussen persoonlijk op de hoogte gebracht.

De bezoekers kregen ook een filmpje te zien met in de hoofdrol Mario Mugheddu, één van onze cliënten. Hij legt uit wat zelfstandig wonen is en waarom onze diensten voor hem zo belangrijk zijn. Alle bezoekers kregen onze nieuwe brochure ‘Word vriend van ADO Icarus’ mee, waarin uitgelegd staat waarom het belangrijk is dat verenigingen, particulieren en bedrijven ons blijven sponsoren.

Onder de bezoekers uiteraard een aantal familieleden van onze medewerkers, leden van onze raad van bestuur, sponsors, zakelijke contacten, … maar ook mensen met concrete zorgvragen. Zij konden rekenen op een professioneel antwoord van onze sociaal assistent.

Het weer zat wat tegen, toch waren ook onze buitenactiviteiten een succes. De wafels van onze wafelenbak gingen allemaal over de toog en het hindernissenparcours met rolstoelen zorgde voor verbaasde blikken, want plots werd een simpele stoep of deur een hele uitdaging.

De foto’s van onze deelname aan de Open Bedrijvendag vind je terug op onze Facebookpagina, www.facebook.com/adoicarus.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page