top of page

Voor in je agenda: Startdag Durf2020 op 4 december in Hasselt

brugge durf2020.jpg

DURF2020 is een Vlaams project, dat mensen met een beperking meer wil betrekken bij Perspectief2020. Hiermee legde de vorige Vlaamse regering de basis voor een kentering in de wereld van mensen met een beperking, via het decreet persoonsvolgende financiering. ADO Icarus is één van de Limburgse partners in het project. Op 4 december vindt de startdag plaats in Hasselt – Provinciehuis, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt. Tussen 15u en 20u doorlopend!

DURF2020 stelt vast dat mensen met een beperking en hun netwerk nog onvoldoende bij Perspectief 2020 betrokken worden. DURF2020 vindt het belangrijk dat de stem van mensen met een beperking en hun omgeving ook gehoord wordt. Wij willen de wensen, bezorgdheden en kritiek van mensen met een beperking of hun omgeving beluisteren en bundelen in beleidsaanbevelingen.

Eddy Denayer, algemeen directeur van ADO Icarus: “Om de stem van mensen met een beperking en hun omgeving te laten weerklinken, is het belangrijk dat iedereen goed weet waar Perspectief 2020 over gaat.”

Daarom organiseert DURF2020 provinciale startdagen in het najaar van 2014. Hier willen we mensen met een beperking informeren en warm maken voor de veranderingen.

Alle bedenkingen tijdens de startdagen worden gebundeld. Op 28 april 2015 volgt er een groot congres in het ICC in Gent. Daar zullen de bedenkingen behandeld worden.

Wie de startdag op 4 december wil bijwonen (deelname is gratis), dient zich op voorhand even in te schrijven op de website www.durf2020.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page