top of page

DURF2020: Het leven is aan de durvers!

De voorbije maanden werden in de verschillende Vlaamse provincies startdagen georganiseerd van ‘DURF2020’. Dat is een Vlaams project, dat mensen met een beperking meer wil betrekken bij Perspectief2020. Hiermee legde de vorige Vlaamse regering de basis voor een kentering in de wereld van mensen met een beperking, via het decreet persoonsvolgende financiering. ADO Icarus is één van de Limburgse partners in het project.

DURFDAGEN

De verschillende startdagen waren een succes. Ze zijn een voorbode van wat er de komende weken zit aan te komen, de durfdagen. Aanwezigen kunnen daar praten met mensen met een beperking die beslissingen genomen hebben waardoor hun leven veranderd is. Ze maken een overzicht over wat het plan Perspectief2020 voor hen kan betekenen.

CONGRES

Op 28 april 2015 is er dan de apotheose van het project, nl. de congresdag in het ICC Gent. Deze congresdag is de doorstart voor verdere verwerking en implementatie van besluiten uit de voorbereidende fase, toepassing van ontwikkelde methodieken en tools zowel voor mensen met een beperking als mensen die hen ondersteunen.

Voor een volledig en uitgebreid overzicht van alle data en kostprijzen voor zowel zorggebruikers, hun entourage als hulpverleners kan u terecht op de website www.durf2020.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page