top of page

Stad Lommel schenkt bijna 5.000 euro voor nieuwe telefoontoestellen


Stad Lommel schenkt bijna...

De stad Lommel heeft 4.797.06 euro geschonken aan ADO Icarus, voor de aankoop van nieuwe telefoontoestellen en alarmknoppen. ADO Icarus heeft een dienst voor zelfstandig wonen in de stad, waar dertien mensen met een fysieke beperking wonen en kunnen rekenen op 24/7 assistentie.

ADO Icarus is al een aantal jaren bezig om alle telefoontoestellen en alarmknoppen van gebruikers in de diensten voor zelfstandig wonen te vervangen. Dat is nodig, aangezien de oude toestellen verouderd zijn en we te allen tijde een perfecte oproepmogelijkheid willen garanderen. De vaste telefoons gaan er uit, iedere gebruiker krijgt twee draagbare toestellen in de plaats. Op die manier kan hij er altijd voor zorgen dat één toestel opgeladen is. Ook de alarmknoppen (rond de nek of pols) worden vervangen. In Lommel zijn de toestellen recentelijk aangekocht. Daarvoor kreeg ADO Icarus dus een subsidie van de stad.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page