top of page

Vijftien jaar persoonlijk assistentiebudget


Eddy Denayer

Dit jaar bestaat het persoonlijk assistentiebudget of PAB voor personen met een beperking vijftien jaar. De strijd naar het PAB was lang en moeizaam. Onze algemeen directeur Eddy Denayer was één van de pioniers die vochten om het PAB te realiseren. Hoe die strijd verliep, vertelde hij op woensdag 8 april tijdens een lezing in het stadhuis in Genk.

Op vraag van Onafhankelijk Leven, een vereniging voor budgethouders, vertelde Eddy over de lange weg naar het PAB, waarom het PAB zo belangrijk is, waar we vandaag de dag staan maar ook welke uitdagingen ons nog te wachten staan. Na de lezing werd er nog de tijd genomen om vragen te beantwoorden.

BOEK

De 7 privileges van de zorg

Eddy werd geïnterviewd voor het onderdeel ‘De Gevangenen verlossen’, over hoe mensen met een beperking nog steeds veel belangrijk hechten aan autonomie.

‘De zeven privileges van de zorg’ door Lon Holtzer, 157 pag, ISBN 978-90-334-9821-3

lezing

lezing

lezing

lezing

lezing

lezing

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page