top of page

Vrijwilligers in de bloemetjes gezet


vrijwilligers in de bloemetjes gezet

De eerste week van maart was het de ‘Week van de Vrijwilliger’. Dé week bij uitstek voor budgethouders om hun vrijwilligers eens in de bloemetjes te zetten. ADO Icarus heeft een aantal van hen daarbij geholpen.

ADO Icarus heeft een unieke samenwerking met de budgethoudersvereniging Onafhankelijk Leven. Budgethouders die dat willen, kunnen via ADO Icarus alles regelen wat er komt kijken bij het inzetten van vrijwilligers: het papierwerk, verzekeringen, een snelle uitbetaling van onkosten, …

Op die manier ondersteunen we intussen zo’n tweehonderd budgethouders en bijna vijfhonderd vrijwilligers!

Erkenning

Sommige van deze vrijwilligers zetten zich heel veel in, anderen doen dat wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: ze ondersteunen onbezoldigd en uit vrije wil mensen met een beperking uit hun buurt. Dikwijls gaat het om familieleden of buren. En het klinkt misschien als een vanzelfsprekendheid, je partner, kind of buurvrouw een handje helpen, maar het vraagt ook energie en inzet. En dat verdient de nodige erkenning.

Facebook

Wij nodigden alle budgethouders uit om een foto van / korte tekst over hun vrijwilliger(s) op ons Facebookprofiel te plaatsen. Drie van deze vrijwilligers (Nadine Vermeire, Wendy Fincke en Alannah Claeys) kregen na afloop van de week een bloemetje aan huis bezorgd.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page