top of page

Wie durft?

Op dinsdag 28 april 2015 is iedereen met een beperking, samen met zijn familie, hulpverleners, ... welkom in het ICC Gent. Daar vindt op die dag een groot congres plaats. Het congres is de apotheose van het project ‘Durf2020’, dat de voorbije maanden heel Vlaanderen aandeed.

Tijdens het congres zullen de besluiten van het project, dat kadert in het plan rond de zorgvernieuwing, onthuld worden. Er zal ook een beurs zijn met standhouders uit de sector. En er worden workshops gegeven. Mis dit congres niet als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg, en de invloeden daarvan op mensen met een beperking.

Je kan je inschrijven voor het congres op de website www.durf2020.be. Hier vind je ook een overzicht van het programma van die dag.

wie durft?

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page