top of page

Dienstencentrum in Neder-Over-Heembeek organiseert derde editie Zomerfeest


DSC_0042_edited.JPG

Op zaterdag 25 juli kan je in ons lokaal dienstencentrum (LDC) in Neder-Over-Heembeek opnieuw terecht voor het Zomerfeest. Dat is intussen aan zijn derde editie toe. De organisatie voorziet een gevarieerd programma, met een lekkere lunch, muziek en actie.

Het Zomerfeest van het LDC begint stilaan een gevestigde waarde te worden in Neder-Over-Heembeek. Het eerste jaar bereikte de organisatie 65 mensen, vorig jaar 175, en nu wordt gemikt op 200 bezoekers.

Het Zomerfeest start ’s middags, met tussen 12u en 14u kipfilet en frieten met verschillende soorten saus.

Vervolgens kunnen bezoekers een initiatieles volgen van ‘Drums Alive’. Dat is een mengeling van fitnessen op muziek en het slaan met drumstokjes op grote ballen. Ook is er live ambiancemuziek en kinderanimatie.

Het Zomerfeest is dé uitgelezen kans om buurtbewoners, maar ook collega’s en cliënten van de verschillende diensten van ADO Icarus te laten kennismaken met onze bijzondere werking in Brussel. Kaarten voor de lunch kosten tien euro per persoon en zijn verkrijgbaar tot en met 14 juli 2015. Je kan ze bestellen door te mailen naar conny.roekens@ado-icarus.be. Ze zijn uiteraard ook beschikbaar in het centrum zelf.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page