top of page

Documenten vrijwilligerswerking voortaan online


sabrina en oma2.jpg

Begin dit jaar is ADO Icarus gestart met de uitbouw van haar vrijwilligerswerking voor budgethouders. Dat wil zeggen dat budgethouders, die vrijwilligers willen inzetten om hen te ondersteunen, tegen een erg voordelig tarief bij ons terechtkunnen voor de administratie, verzekering en snelle uitbetaling van hun vrijwilligers.

De groep vrijwilligers die zijn aangesloten bij ADO Icarus groeit iedere dag. Momenteel zitten we op meer dan 650 vrijwilligers. Dat vraagt heel wat van de medewerkers op onze centrale zetel. Om het zowel voor hen als voor de budgethouders als hun vrijwilligers te vergemakkelijken, bieden we alle documenten voor vrijwilligersdossiers nu ook online aan, samen met een duidelijke handleiding.

Voor de documenten kan je voortaan terecht op www.ado-icarus.be. Kies dan voor ‘Wat doen wij?’, en ‘Dienstverlening door vrijwilligers’.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page