top of page

Luminus Hasselt quizt 755 euro bij elkaar voor ADO Icarus


cheque sociaal fonds Hasselt Luminus.jpg

Op 30 april organiseerde de Limburgse vestiging van energieleverancier Luminus haar jaarlijkse personeelsquiz. Als goed doel kozen de mensen van het sociaal fonds Hasselt van Luminus deze keer voor ADO Icarus. Luminus ligt -net als de hoofdzetel van ADO Icarus- op de Hasseltse Corda Campus. De quiz bracht 755 euro op.

De opbrengst is ruim voldoende voor de aankoop van twee pda’s. Deze handpalmcomputers worden gebruikt door de assistenten op de diensten voor zelfstandig wonen. Zij hebben altijd een pda op zak, waarop ze kunnen zien of er oproepen binnenkomen. Met behulp van de pda’s en QR-codes in iedere woning krijgen we bovendien een goed overzicht van de noden en de oproepgeschiedenis per cliënt. Omwille van het constante gebruik van de pda’s verslijten deze erg snel. ADO Icarus is Luminus dan ook erg dankbaar voor de mooie cheque. ADO vaardigde trouwens zelf twee teams af tijdens de quiz, de Adookes en de Nitwits. Zij eindigden ergens halverwege de ranking, met maar één punt verschil van mekaar.

DSC02354.JPG

DSC02356.JPG

DSC02357.JPG

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page