top of page

Music for Life 2015: Organiseer zelf een leuke actie of neem deel aan onze grote wielertocht


Music-for-Life.jpg

Vorig jaar nam ADO Icarus voor de eerste keer deel aan Music for Life. Er werden een aantal mooie initiatieven georganiseerd. Dat leverde in totaal zo’n 7.000 euro op. Samen met alle deelnemers waren wij alvast supertrots op dat resultaat!

Toen we begin dit jaar gingen samenzitten met de deelnemers en organisatoren van de acties van vorig jaar, stond al meteen vast dat iedereen ook dit jaar opnieuw een actie wilde opzetten. En natuurlijk hopen wij dat deze mensen ook anderen inspireren om hetzelfde te doen. Als jij als gebruiker of assistent over een talent beschikt dat je graag wil benutten om centjes in het ADO-laatje te brengen, is dat dus zeer welkom. Wij zullen je uiteraard zo goed mogelijk ondersteunen en proberen je actie onder de aandacht van anderen te brengen. Of misschien heb je wel zin om met enkele collega-assistenten de handen uit de mouwen te steken en iets leuks te doen?

Wie graag wil deelnemen aan een actie maar er zelf kan geen bedenken, kan altijd aansluiten bij onze grote ‘Wielertocht for life’. Deze actie vindt plaats op zondag 20 december. Op dit moment vertrekken er fietsers vanuit Limburg (Corda Campus Hasselt), de dienst in Denderleeuw (via de dienst in Dendermonde) en Halle.

Hier en daar horen we dat er interesse is om een stukje te wandelen (bijvoorbeeld vanuit de dienst van Kortrijk). Deelnemers aan de wielertocht zoeken bedrijven en particulieren die hen willen sponsoren voor hun moedige tocht. De bedoeling is dat alle fietsteams rond half vier ’s namiddags gelijktijdig aankomen aan de Schorre in Boom, waar op dat moment De Warmste Week van Music for Life wordt gehouden. Vorig jaar kregen we de kans om live ons ingezamelde bedrag mee te delen op de radio, en dit jaar gaan we daar opnieuw voor!

Als jij geïnteresseerd bent om vanuit één van de diensten voor zelfstandig wonen mee te fietsen of te wandelen, geef zeker een seintje (stephanie.hauben@ado-icarus.be), dan nemen wij contact met je op. Als je zelf een initiatief wil opzetten en hiervoor onze medewerking wenst, kan je ons op hetzelfde e-mailadres bereiken.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page