top of page

‘MUSIC FOR LIFE’ weldra weer van start


De komende maanden vinden er een aantal geldinzamelacties plaats in het kader van Music for Life. Er worden activiteiten georganiseerd door onze centrale zetel, maar ook een aantal gebruikers en collega’s steken de handen uit de mouwen. Een overzicht.

WIELERTOCHT FOR LIFE

Op zondag 20 december vertrekken twee teams met de fiets naar De Schorre in Boom, waar op dat moment ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel plaatsvindt. Eén team vertrekt vanuit onze dienst van Halle, een ander vanuit de centrale zetel in Hasselt. De deelnemers zoeken sponsors die een bedrag naar keuze doneren, om hun barre kocht in de winterse kou te ‘verlichten’. Ook mensen die niet deelnemen kunnen uiteraard hun collega's helpen om sponsors te zoeken. De af te leggen routes zullen nog via facebook bekend gemaakt worden, zodat supporters op een locatie in hun buurt langs de weg kunnen gaan staan. Op de dag zelf houden we iedereen op de hoogte van de gang van zaken, ook via onze facebookaccount. We willen graag iedereen uitnodigen om half vier aan de toegang van het domein ‘De Schorre’, zodat we samen de aankomende wielerteams kunnen verwelkomen. Naderhand kunnen we op het domein genieten van een warme choco, terwijl we hopelijk de kans krijgen om opnieuw onze winst live mee te delen op de radio.

DE ADO-MUTS

Heel binnenkort komt er een ADO-muts. Op dit moment zijn we aan het bekijken welk model het leukst wordt bevonden en hoe we de mutsen kunnen verkopen. De muts zal tegen een mooie prijs verkrijgbaar zijn, de opbrengst gaat volledig naar ons Music for Life-potje. Meer info volgt snel.

CORDA BOWLING CUP

Voor het tweede jaar op rij zullen de Corda Campus in Hasselt en onze centrale zetel samen een bowling cup organiseren. Bedrijven op de Corda Campus krijgen de uitnodiging om teams van vier personen in te schrijven, die het op maandag 7 december tegen elkaar opnemen. Ze strijden om de mooie wisselbeker én natuurlijk om de eer.

MIET FOR LIFE

Miet Boonen, één van onze zorggebruikers in Hasselt, steekt opnieuw de handen uit de mouwen voor ADO Icarus. Ze krijgt daarvoor veel hulp van haar eigen moeder. Miet is al maanden in de weer met het maken van kerst- en andere wenskaarten. Ze zal van 1 november t.e.m. 1 januari ook weer aan het bakken slaan. Hieronder een kort overzicht van wat Miet in de aanbieding heeft:

- Kerst- en andere wenskaarten: tussen 1 en 3 euro per stuk

- Gebak: mikkemannen, speculoos (van 1/11 tot aan Sinterklaas), kleine/middelgrote/grote gateaus (tot en met Kerstmis in de vorm van een kerststronk, erna ronde exemplaren; drie varianten beschikbaar).

Op de facebookpagina van Miet zie je foto’s van haar volledige aanbod, met prijzen: www.facebook.com/miet.boonen2.

Je kan bestellingen plaatsen door haar te contacteren via facebook. Miet zal ook verkoopmomenten houden in de centrales van de diensten van Zolder, Hasselt en Diest. De datums worden weldra meegedeeld. Trouwens, wie zin heeft in een gezellige kerstmarkt, kan op 20 december tussen 15 en 20u terecht op de Midwintermarkt op het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Daar zal Miet ook allerlei moois en lekkers verkopen, waaronder eenpersoonsgateaus.

POMPONNETJES FOR LIFE

Sylvia Van der Veken en Heidi Holemans, twee andere gebruikers uit Hasselt, hebben dan weer samen met hun vriendin Melissa Diricks pomponnetjes gemaakt in de ADO-kleuren blauw en wit. Zij verkopen deze pomponnetjes voor twee euro per stuk. Wie een pomponnetje wil kopen kan een mailtje sturen naar Sylvia op het mailadres sylvia.van.der.veken@telenet.be.

EEN POWERFOTO FOR LIFE

Jo Vanrusselt, ook een gebruiker uit Hasselt, wil geld in het ADO-laatje brengen door zijn grote passie te gebruiken. En die passie is fotografie. Jo heeft een prachtige POWERfoto gemaakt van een sportieve persoon met een beperking. De foto is ingekaderd en is 60 op 40 cm groot. Jo zal de foto ten laatste midden oktober op zijn website plaatsen, waar er tot eind november op geboden kan worden. Het ingekaderd exemplaar gaat naar de hoogste bieder. Opgelet, bieden kan dus enkel via zijn website, www.jvfotografie.be.

Deze lijst is een overzicht van alle acties waarvan wij totnogtoe op de hoogte zijn. Hier en daar zullen er ongetwijfeld nog leuke acties bijkomen. Als je op de hoogte wil blijven, volg ons dan op facebook (door ons te ‘liken’: www.facebook.com/adoicarus). Als je zelf denkt: ‘Hé, ik wil ook graag iets doen ten voordele van ADO’, registreer dan je actie op de website musicforlife.stubru.be. ADO Icarus is terug te vinden in de lijst van goede doelen. Ook wie iets organiseert ten voordele van één ADO-dienst in het bijzonder, dient ‘ADO Icarus vzw’ aan te duiden op de site. Als je wilt dat je opbrengt naar één specifieke dienst gaat, kan je dit wel duidelijk meedelen in het tekstvak op de website van Music for Life, of je laat het ons gewoon weten!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page