top of page

Geslaagd zomerfeest!


Verslag door centrumleider Conny Roekens van het zomerfeest, dat afgelopen juli georganiseerd werd in ons lokaal dienstencentrum (LDC) in Neder-Over-Heembeek.

De herfststorm die op 25 juli over Heembeek trok, heeft de feestvreugde niet kunnen bederven. eer dan 180 Heembekenaars staken hun benen mee onder de tafel. Een goede samenwerking met beenhouwerij Elsocht bij ons in de buurt maakte dat onze eigen Geert en Rene goed voorbereid aan de slag konden. Sangria liep vlotjes binnen, barbecue werd vervangen door kip met frietjes, het door onze vrijwilligers zelf samengesteld dessertenbuffet werd druk bezocht.

De workshop ‘Drums Alive’, waaraan 30 mensen mochten deelnemen, was een echt succes. We zijn nu al volop aan het uitkijken naar een lesgever. Daar hoor je dus nog van… De muzikale omkadering zorgde ervoor dat we de benen konden strekken en luidkeels meezingen… van ambiance gesproken! Als kers op de taart kregen we een uniek solo-optreden van Godelieve met haar luchtgitaar en dit op een nummer van de Rolling Stones. Bedankt aan alle bezoekers, vrijwilligers maar ook aan de plaatselijke handelaars en verenigingen die ons een duwtje in de rug gaven!

Alle foto's van het zomerfeest vind je hier!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page