top of page

ADO Icarus aanwezig op eerste ReLife Limburg beurs


Op 15, 16 en 17 april vond in de Limburghal in Genk de eerste editie van de ReLife Limburg beurs plaats, gericht op mensen met een fysieke beperking. Ook wij waren vertegenwoordigd op de beurs.

Nadine Claesen, de regiomanager van onze dienst in Hasselt vertelt:

“Er was zeer veel interesse inonze organisatie en wat wij als organisatie te bieden hebben. De werking van zelfstandig wonen hebben we kunnen aantonen door het filmpje van Mario. Meerdere mensen stelden vragen over “Wat als we een budget krijgen, hoe pakken we dit aan?”. Heel wat vragen voor onze sociale dienst. Ook onze dienstenchequewerking, Rechtstreeks Toegankelijke Hulp, aangepast vervoer, NOC, PAB, verzekeringsdossier, de Akkerboom,… kwamen aan bod, dus er werden heel uiteenlopende vragen gesteld. Het allerbelangrijkste was dat we konden vertellen dat ADO Icarus bestaat.

Mensen konden hun vragen ook neerschrijven op een formulier, daardoor kregen we bovendien zicht op waar in de provincie de hulpvragen zich situeren, zodat we eventueel infodagen kunnen organiseren in deze regio’s. We hebben ook contact kunnen leggen met andere hulpverleners om via hen ook nog eens onze werking uit te leggen, zodat zij ons kunnen bekendmaken aan de hulpvragers die zij begeleiden.”

Nog dit, wie zijn gegevens achterliet op één van onze wedstrijdpapiertjes maakt kans op een etentje voor vier personen in een klasserestaurant. Hou de komende tijd zeker onze Facebookpagina in de gaten om te ontdekken wie gewonnen heeft!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page