top of page

Klusjesdienst neemt ‘Music for Life’-camionette in gebruik

Onze klusjesmannen kunnen sinds kort nog efficiënter te werk gaan vanwege de aankoop van een tweede camionette. Dat was alleen maar mogelijk dankzij de vele acties die eind 2015 georganiseerd werden ten voordele van ADO Icarus!

Het voertuig werd hoofdzakelijk gefinancierd met de zowat 15.000 euro die gebruikers, medewerkers en sympathisanten van onze organisatie hadden ingezameld tijdens Music for Life. Op de foto zie je hoe algemeen directeur Eddy Denayer de sleutel overhandigt aan klusjesmannen Jean-Pierre en Marc. De bestelwagen zal ook nog bestickering krijgen.

Om de initiatiefnemers van de acties te bedanken voor hun inzet organiseerden we zowel in Halle als in Hasselt trouwens een kleine receptie. Tijdens de twee recepties kwamen ook al spontaan nieuwe ideeën en acties naar boven.

Zo wil gebruiker Jo Vanrusselt uit Hasselt eind dit jaar een kalender voor 2017 uitbrengen, met bij iedere maand een mooie POWERfoto van iemand met een (liefst zichtbare) beperking. Het allerleukste zou natuurlijk zijn als de personen op de foto’s gebruikers van onze organisatie zijn. Iedereen die zich kandidaat wil stellen voor dit project, mag een mailtje sturen naar stephanie.hauben@ado-icarus.be. Wij bezorgen je gegevens dan aan Jo. Grijp je kans! Je werkt niet alleen mee aan een actie voor het goede doel, maar je houdt er ook nog eens een unieke ervaring én een mooie professionele foto van jezelf aan over.

In Halle kunnen ze zelfs niet meer wachten tot het einde van het jaar om een actie te houden. Daar kwamen ze op het idee om in mei een huiskamerconcert te houden. Dat zal plaatsvinden bij één van onze gebruikers thuis. Er is ruimte voor vijftig aanwezigen. Concreet zal op 28 mei om 19u30 Willy Dessers een concert komen geven. Tickets kosten tien euro (welkomstdrankje en hapjes inbegrepen) en zijn verkrijgbaar bij de dienst in Halle, of via mail naar katie.denayer@ado-icarus.be. Wie er niet kan bijzijn maar wel graag z’n steun wil geven kan voor vijf euro een steunkaart kopen. De opbrengst gaat integraal naar ADO Icarus.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page