top of page

Avontuurlijke trefdagen voor het personeel van Diest en Zolder; Dendermonde houdt paasbrunch

Naar goede gewoonte trokken ook dit voorjaar weer een aantal centra voor zelfstandig leven erop uit voor een gezellige teambuilding. Lees hier de sfeerverslagen, geschreven door de collega’s van Diest en Zolder. En ten slotte lees je een verslag over de paasbrunch in Dendermonde.

Voor team Diest een erg natte trefdag, maar zeker niet door de regen!

Op 14 juni was het ’s ochtends vroeg verzamelen geblazen op de carpoolparking in Paal. Iedereen was ruim op tijd zoals we dat op het werk ook gewend zijn. Vervolgens trokken we in groep naar Bobbejaanland voor een spannend dagje vol avontuur.

We waren in totaal met 14. Slechts 3 collegae konden helaas écht niet mee. Hierbij was het bijzonder spijtig dat collega Sarah op het allerlaatste moment moest afhaken doordat ze plots 2 nachten moest opvangen n.a.v. een zieke. Sarah, we hebben de hele dag aan je gedacht en zorgen dat vooral jij er volgende keer wél bij kan zijn!

Eerst werden er in Lichtaart op de parking nog lekkere ontbijtkoeken gegeten zodat ook de inwendige mens tegen alles bestand was. Eens de inkom geregeld, bleek geen enkele attractie te uitdagend voor ons team. Niets was te hoog, te snel of te akelig.

Het weer was niet helemaal schitterend te noemen, maar wel veel beter dan we hadden durven hopen. De zon was regelmatig van de partij en de regen bleef volledig achterwege. Dat neemt echter niet weg dat we regelmatig met velen tot op het ondergoed nat waren …

’s Middag werd er gezellig samen onder de parasols in de zon geluncht. Doch niet te lang, want we wilden alles meegemaakt hebben. Na terugkeer werd er in Paal 16 met wat lekkers nog nagekaart over een geslaagde dag.

Dank aan de organisatie dat we dit mochten meemaken!

Zolder gaat lasergamen!

Op 12 mei werden we om tien uur aan het kasteel Kokima in Kortessem verwacht voor onze trefdag. In het begin kregen we een introductie over hoe het lasergamen in elkaar zit. Na de uitleg werden we in twee groepen verdeeld en kon het spel beginnen. Het eerste spel ging niet zo vlot en daarom besloten we om op elkaar te oefenen. Nadien hebben we nog verschillende spelletjes gespeeld en die gingen steeds vlotter.

Tegen de middag kregen we allemaal honger. Op het middenplein stond dan ook het hamburgerstation al klaar. Er werd lekker gesmuld en iedereen kon zo weer kracht op doen voor de stevige wandeling die ons nog te wachten stond. Dit ging door het mooie groen van Kortessem. Na de wandeling kregen we nog de mogelijkheid om de ridderzalen/feestzalen te bezichtigen.

Het was een fijne maar vermoeiende dag.

Paasbrunch dienst Dendermonde

Op vrijdag 25 maart organiseerde dienst Dendermonde een paasbrunch als alternatief voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

De bedoeling was om via een gezellig samenzijn de collega’s (zowel ADL- en PAB-assistenten als verpleeg- en zorgkundigen van Curatio) beter te leren kennen. Met een groep van meer dan twintig enthousiaste vrouwen (en ook enkele mannen J) ging het richting Steenhuffel in Vlaams-Brabant, onder andere bekend van brouwerij Palm en kasteel Diepensteyn.

Het team van Dendermonde werd om 10u45 verwacht in Bistro Leireken, gevestigd in het voormalige stationsgebouw van Steenhuffel, waar de tafels gedekt stonden in een originele en volledig gerestaureerde 1ste klas treinwagon uit 1935. Het interieur ervan werd ontworpen door Henry Vandevelde, bekend Belgisch architect en kunstschilder en een belangrijke vertegenwoordiger van de art nouveau.

Na een verfrissend aperitief was het aanvallen geblazen! Iedereen kon zich te goed doen aan een uitgebreid ontbijtbuffet gevolgd door een zeer verfijnd koud buffet. Zelfs aan de chocolade paaseieren was gedacht. Het was een gezellige drukte in de treinwagon, waardoor de middag dan ook voorbij vloog.

Rond 14u werd er afscheid genomen en kreeg iedereen nog een voorjaarsbloeier mee naar huis om het paasweekend van de nodige kleur en geur te voorzien.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page