top of page

Oproep: Music for ADO 2016!


Eind dit jaar is het alweer zover, dan neemt ADO Icarus voor de derde keer deel aan de geldinzamelactie ‘Music for Life’ van Studio Brussel en de Koning Boudewijnstichting. De voorbije twee jaar wisten personeel, gebruikers en sympathisanten respectievelijk zo’n 7.000 en 15.000 euro in te zamelen. Het resultaat, een bijkomend busje voor onze klusjesdienst! Ook dit jaar hopen we dat heel wat mensen warm lopen voor onze vereniging.

Vroeg begonnen is half gewonnen, zo luidt het spreekwoord. En vandaar nu al deze oproep. Kan jij lekkere wafels bakken, wil je graag auto’s wassen voor het goede doel of heb je een ander idee om geld in het laatje te brengen? Dan zouden we het superleuk vinden als je een actie op poten zou zetten voor ADO Icarus! Het is nu nog wat vroeg om je actie (die in principe in december hoort plaats te vinden) te organiseren, maar wie weet kan je al wat ideetjes opdoen, of collega’s, vrienden of medegebruikers mobiliseren om mee te doen!

De komende maanden gaan we tevens bekijken welke acties van de voorbije jaren opvolging krijgen. We brengen je in onze volgende nieuwsbrief zeker op de hoogte van de tussenstand.

Ben je van plan een actie op te zetten voor ADO Icarus? Geef dan zeker een seintje aan onze stafmedewerker fondsenwerving & communicatie Stephanie Hauben. Zij kan promotie maken voor je actie via facebook, de nieuwsbrief, … Je kan haar bereiken door te mailen naar stephanie.hauben@ado-icarus.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page