top of page

Vera Lambrechts wint etentje in klasserestaurant


Vera Lambrechts uit Zonhoven is de gelukkige winnaar van onze ReLife Limburg wedstrijd. Zij heeft een etentje voor vier personen in restaurant De Goei Goesting in Hasselt gewonnen.

De wedstrijd werd gehouden tijdens de ReLife Limburg beurs, eerder dit jaar in Genk. Deelnemers moesten hun gegevens achterlaten in een grote urne. Een onschuldige ADO-hand trok daarna de winnaar. Vera, hier op de foto met haar moeder Irma en zoon Wouter, was alvast heel opgetogen over de prijs. Wie mee mag gaan smullen was bij het nemen van de foto nog niet duidelijk. Wij twijfelen er niet aan dat er voldoende kandidaten zullen zijn! :-)

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page