top of page

Werken aan nieuw Lokaal Dienstencentrum in Brussel gestart


Begin juni zijn de graafwerken aan een nieuw gebouw voor onder meer ons Lokaal Dienstencentrum (LDC) in Neder-Over-Heembeek gestart.

Een centrumbezoekster vertelt:

“Op maandag 6 juni werden we blij verrast tijdens onze 3-maandelijkse centrumraad. Het laatste agendapunt was een korte maar stevige wandeling richting Peter Benoitplein. De centrumverantwoordelijke Conny Roekens – met goed gevulde rugzak op haar rug - vertrok samen met ons richting kerk! Ze vertelde ons dat we naar iets gingen kijken waar we al zo lang op gewacht hadden… En jawel hoor! We zagen van ver het stof opwaaien! De graafwerken waren begonnen.

Velen konden hun ogen niet geloven. Beetje bibber in de stem, natte ogen… Je zou voor minder! De rugzak werd leeggemaakt en samen hebben we het glas geklonken op deze belangrijke dag. In afwachting van de officiële eerste steenlegging hebben wij alvast een klein feestje gebouwd! Santé!”

Via onze facebookaccount en nieuwsbrief zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen aan de bouw.

In Brussel werd er afgelopen tijd nog meer gefeest, want de dienst heeft er een ontbijtmand gewonnen, geschonken door de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

De stad organiseerde ‘Het Gala van het Welzijn’ in de Ancien Belgique. Deelnemende vzw’s werd gevraagd om een originele groepsfoto te maken met een passende slogan. De slogan en foto van ADO Icarus werden uitkozen als origineelste uit de hoop. Goed bezig daar in Neder-over-Heembeek!

Hier volgt de slogan, die bij de leuke foto hoort: "Wij volgen onze sector op de voet! Gaat die vooruit .....wij ook! Vandaag ligt hij min of meer ondersteboven....wij ook...Conny en Liesbeth. Het voltallige team van ADO Icarus Brussel (buiten hun 25 super gemotiveerde vrijwilligers!)”

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page