top of page

Decathlon schenkt vier fietsen aan ADO Icarus Dendermonde


Kevin Rans, ex-olympiër en ambassadeur van Decathlon Gent heeft samen met zijn werkgever, Decathlon Gent, drie fietsen geschonken aan de dienst in Dendermonde van ADO Icarus.

Kevin Rans, nog altijd Belgisch recordhouder polsstokspringen, zoekt als ambassadeur van Decathlon Gent naar waardevolle organisaties die de onderneming kan steunen met haar producten en innovaties. ADO Icarus was hem opgevallen, zo blijkt. De fietsen die geschonken zijn door Decathlon Gent zullen veelvuldig door de assistenten van Dendermonde gebruikt worden om zich te verplaatsen tussen de verschillende cliënten.

Het partnership tussen Decathlon en ADO Icarus gaat trouwens nog een stapje verder, want ADO Icarus kan ook bij de dienst na verkoop van Decathlon terecht voor herstellingen aan ál haar fietsen. “Dankzij het partnership kunnen we ervoor zorgen dat ADO Icarus op ieder moment beschikt over kwalitatieve fietsen”, aldus de mensen van Decathlon.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page