top of page

Personeelsnieuws kwartaal 2016-3


Tijdens de maanden juli, augustus en september mochten we de volgende nieuwe collega’s verwelkomen:

Zolder: Shana Beynaerts

Diest: Kristien Lejeune

Hasselt: Liliane Puttenaers, Frauke Janssen

Lommel: Evy Renders, Melissa Molemans

Gingelom: Joyce Claesen, Jolien Reynaerts

Menen: Gaëlle Desmet

PAB-assistent Zolder: Anita Coenen

Korte dienstmededeling rond onze nieuwsbrief & communicatie

In januari zal er geen nieuwsbrief verschijnen. Onze stafmedewerker Stephanie Hauben, die zich bezighoudt met communicatie en fondsenwerving gaat heel binnenkort in bevallingsrust. Ze zal tijdens haar afwezigheid vervangen worden door Winde Blocken, die je kan bereiken via mail (winde.blocken@ado-icarus.be). Winde zal onder meer alles rond Music for Life overnemen van Stephanie. Vanaf maart 2017 is deze laatste terug van de partij, de volgende nieuwsbrief zal na haar terugkeer verschijnen.

PAB-budgethouder Lommel heeft eigen blog

Even een leuk weetje voor wie graag blogposten leest. Onze PAB-budgethouder Hilde Meus uit Lommel heeft sinds kort een eigen blog: mijnkleurenpalet.be. Zij deelt hier niet enkel haar eigen ervaringen en bedenkingen, maar geeft ook tips voor een gezonder en meer comfortabel leven.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page