top of page

Trefdagen en evenementen: Neder-Over-Heembeek bakt kippetjes en gaat naar zee, Halle de sportieve to

Naar aloude traditie vonden ook afgelopen kwartaal weer de teambuildings van een aantal diensten plaats. Samenhorigheid alom, want in Halle nam het personeel zelfs de gebruikers mee op hun zogenaamde ‘trefdag’. En in Gingelom genoten ze van lekker eten en drinken in het zonnetje.

In het Lokaal Dienstencentrum (LDC) van Neder-Over-Heembeek, waar er vooral gewerkt wordt met vrijwilligers en niet met personeel, hielden ze afgelopen zomer de vierde editie van hun Zomerfeest. En vorige maand was het dan weer tijd voor een uitstap naar zee.

Een dagje zee met Neder-Over-Heembeek

Door Conny Roekens

Met maar liefst 2 bussen ( 1 grote/1 kleine) trokken we op 22 september richting Belgische kust. Het weer zat mee! Kon niet anders met 60 zonnetjes….

We werden in Ter Duinen onthaald met een heerlijke tas koffie en koekjes. Daarna werden we tijdens een rondleiding geïnformeerd over het reilen en zeilen van een revalidatiecentrum/vakantieoord. 2 vliegen in 1 klap.

Om 12u brachten de buschauffeurs Stefaan en Jean-Pierre ons naar Restaurant Sandeshoved waar we erg culinair verwend werden. Daarna konden we genieten van het goede weer tijdens het terrassen, shoppen, wandelen, pootjebaden…..

Een mooie dagreis die nog lang in gedachten zal blijven nazinderen.

Kip met frietjes voor iedereen in Neder-Over-Heembeek

Door Conny Roekens

In juli was er voor de vierde keer een zomerfeest in het LDC van Neder-Over-Heembeek. Dankzij de Denktank Inclusie zijn ook mensen met een beperking meer dan welkom. Jawel! Meer dan 165 aanwezigen !!

Een feest waar gezelligheid en ontmoeten voorop stonden, en waar lekkere kip met frietjes geserveerd werden. Volop ambiance!

De muzikanten deden hun best … De aanwezigen de rest! Op de dansvloer in ons LDC is er plaats voor iedereen! We kijken al uit naar 2017! Dan is het al ons 5de zomerfeest.

Personeel en gebruikers Halle beleven sportieve trefdag

Door Katrien Verstraeten

Op zondag 25 september 2016 gingen we met de gebruikers en assistentes naar “de Bres”.

De assistentes namen de uitdaging aan om boccia te spelen tegen de gebruikers.

Dit was misschien niet de beste tactiek want bij ons op de dienst in Halle zitten er enkele natuurtalenten!

Na de uitdaging boccia stond er nog een activiteit op de planning , een match ballon badminton tegen/met gebruikers en assistentes. Na de uitputtende match badminton gingen we met z’n allen naar de cafetaria. Na een sportieve namiddag dronken we samen een glaasje en begroeven we de strijdbijl, dit was een gezellige afsluiter.

Maar voor onze assistentes was de kous nog niet af! We reden van Halle door naar Sint-Pieters-Leeuw voor een gezellig etentje met de assistentes. In het restaurant werden we bekroond voor onze sportiviteit, met lekkere Marokkaanse gerechten in een mooi decor. Dit was een leuke afsluiter van een sportieve trefdag.

Assistenten Gingelom genieten van het goede leven

Door Patrick Lismont

Op donderdag 15 september hielden wij in Gingelom onze trefdag. Dit jaar stond die vooral in het teken van lekker eten, een afzakkertje en tussendoor wat wandelen.

We werden verwacht rond 11.30u in de Wok Village in Dormaal. Een wok à volonté en ook écht lekker! Grillen, stomen, wokken, frituren….voor iedereen wat wils. Dit alles overgoten met lekkere sausjes en een lekker wijntje, wat moet een mens meer hebben. Een lekker dessertje….awel dat was ook in orde.

Namiddag was er wat tijd voor een wandeling. Deze deden we op het Speelhof te Sint Truiden. Een toffe locatie met heel veel groen maar vooral met een mooie brasserie en een prachtig terrasje.

We sloten dan ook onze dag af met een paar lekkere drankjes, genietend van het mooie zonnetje!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page