top of page

Buren met een hart voor buren: het BuurtPensioen


buurtpensioen

Op de website sociaal.net verscheen deze week een mooi artikel over "Het BuurtPensioen", het gezamenlijk project van Kennniscentrum Woonzorg Brussel, ADO Icarus, Seniorencentrum Brussel, EVA, Brussels Regionaal Overleg Gehandicaptenzorg (BROG), en de VUB.

Het project is eind 2013 gestart vanuit het Lokaal Dienstencentrum van ADO Icarus in Neder-over-Heembeek en is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van meer dan zeventig mensen die zorgen voor elkaar.

Het volledige artikel kan je vinden via deze link: http://sociaal.net/analyse-xl/buren-hart-buren/

Het filmpje hieronder geeft in minder dan 3 minuten op een heldere manier de werking van het BuurtPensioen weer.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page