top of page

ADO Icarus online

Nieuwe website vrijwilligerswerking

Het voorbije jaar heeft de vrijwilligerswerking binnen ADO Icarus een enorme groei doorgemaakt.

Om de vrijwilligerswerking, en alles wat daarbij komt kijken, voor iedereen overzichtelijk te maken en om vragen vlot te kunnen behandelen, hebben wij een nieuwe website gelanceerd, exclusief voor de vrijwilligerswerking: www.vrijwilligerswerking.be

Heb je vragen waarop je het antwoord niet terug vindt op de website, dan kan je deze stellen via het mailadres vrijwilligers@ado-icarus.be of op het nummer 011 85 84 66, en dit elke weekdag van 9.00 tot 12.00.

Facebookpagina Vriendenkring ADO Icarus Heembeek

Voor de (financiële) ondersteuning van ons lokaal dienstencentrum in Neder-over-Heembeek werd een nieuwe vzw opgericht: Vriendenkring ADO Icarus Heembeek. De activiteiten van de kring kan je volgen op de eigen facebookpagina “Vriendenkring ADO Icarus Heembeek”.

Wil je lid worden van de vriendenkring? Dat kan voor slechts 5 € per jaar.

Contact: Conny Roekens, conny.roekens@ado-icarus.be, 0470 90 04 04.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page