top of page

ADO Icarus nuanceert berichtgeving vakbonden over collectieve ontslagen


In de media werd vandaag meegedeeld dat er meer dan vijftig ontslagen zullen vallen bij ADO Icarus. Dat nieuws is verspreid door de vakbonden. Wij kunnen meedelen dat het totaal aantal ontslagen veel lager zal zijn, en dat hieronder bovendien een aantal langdurig afwezigen zitten, mensen die langere tijd met onbetaald verlof zijn, enz. De soep zal dus bijlange niet zo heet gegeten worden als ze geschonken is.

Wat het exact aantal ontslagen zal zijn is nog niet geweten. Maar het staat vast dat het cijfer dat gecommuniceerd werd door de vakbonden een pak hoger ligt dan de realiteit. Er zijn na de bijzondere ondernemingsraad van vanmiddag onmiddellijk brieven verstuurd naar onze personeelsleden. Ook de komende tijd zal het dagelijks bestuur communiceren over de gang van zaken.

Voor een interview met onze algemeen directeur Eddy Denayer kan je onderstaande reportage van TV Limburg bekijken:

http://www.tvl.be/nieuws/52-mensen-bij-ado-icarus-verliezen-hun-job

Tags:

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page