top of page

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod


Voortaan plaatsen wij al onze vrijgekomen woningen op onze website! Heb je een beperking en zou je graag in een aangepaste woning wonen, waarbij je 24 op 24 uur de assistentie van professionele assistenten kan inroepen, om je te ondersteunen bij toiletbezoek, eten, naar bed gaan, je jas aandoen, enz? Wil je bovendien nog voldoende budget overhouden voor andere zaken die je belangrijk vindt? Check dan zeker www.ado-icarus.be/woningaanbod.

De vrije plaatsen voor op korte termijn in heel Vlaanderen staan nu online, ook die op lange termijn volgen weldra.

Wil je bovendien via mail op de hoogte worden gehouden van nieuwe vrijgekomen woningen? Gewoon even laten weten aan stephanie.hauben@ado-icarus.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page