top of page

Collectieve regeling rond ontslagen naar aanleiding van de herstructurering is rond

De directie van ADO Icarus en de vakbonden BBTK en LBC-NVK hebben vorige week de cao ondertekend rond de modaliteiten van de aangekondigde ontslagen. Dat kadert binnen de herstructurering bij ADO Icarus. Zeventien mensen zijn ontslagen. De betrokken personen zijn intussen op de hoogte gebracht.

Nu deze stap achter de rug is, kijkt de directie vol vertrouwen naar de toekomst. De organisatie heeft enkele bewogen maanden achter de rug. Via deze link lees je een opiniestuk in Knack hierover, vanuit het oogpunt van onze algemeen directeur Eddy Denayer: http://m.knack.be/nieuws/belgie/ado-icarus-wij-zetten-heel-wat-op-het-spel-om-op-een-totaal-andere-manier-te-gaan-werken/article-opinion-831215.html

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page