top of page

Medewerkers Kortrijk quizzen met paard en kar, dienst Menen houdt Highland Games

De diensten van Kortrijk en Menen organiseerden afgelopen maart hun jaarlijkse teambuilding. Hieronder lees je hun verslagen van twee geslaagde dagen.

TREFDAG dienst Menen 16 maart 2017

Dienst Menen vertrok onder een prachtige lentezon richting Aalbeke waar Avanco ons op avontuurlijke Highland games verraste.

Bij Highland games hoort de gepaste outfit, nog nooit een team assistenten zo snel zien veranderen in roodharige gerokte schotten!

Hakbijlwerpen, paalwerpen, touwtrekken, zandzak gooien, paal lopen, je kan het zo zot niet bedenken.

Een pauze met Guiness en whisky zorgde voor nog meer sfeer en de sportieve prestaties leden er zeker niet onder! Het was een super zalige trefdag die we afsloten in een bistro in de buurt.

TREFDAG dienst Kortrijk 9 maart 2017

9 maart mochten we er op uit... Jawel, trefdag Kortrijk! We hadden alle geluk van de wereld want ook de eerste lentezon was van de partij. Bij aanvang kreeg iedereen een potje met daarin een locatie en een woord. Zo werden er verschillende teams gevormd. Dit jaar stond Damme op de kaart. Daar werden we verwelkomd door onze sympathieke gastheer André samen met zijn hondje, paard en kar. Veel blije gezichten en ohhhs en aaaahs :)

Eens op de huifkar kon men genieten van lekkere belegde broodjes en “ne goeien” om te drinken. De innerlijke mens werd goed voorzien. De toon was gezet: tijd voor actie onder de vorm van een gezellige goed onderbouwde quiz op de huifkar in verschillende teams. Iedereen nam heel actief en enthousiast deel aan het gebeuren. Terwijl de mooie Friese paarden hun rust verdienden, leefden wij ons uit op de oude volksspelen in café De Knotwilg (Oostkerke). Daar kwamen de strevers van de bende naar boven... En de genieters lieten zich helemaal gaan.

Na deze geslaagde activiteit gingen we richting Brugge eten bij onze ex-collega. Zij verwende ons met een heerlijke zelfgemaakte apero. Ons buikje werd gevuld met een overheerlijke hamburger en american fries.

Na een gezellige maaltijd en babbel met de collega's trokken we terug richting Kortrijk. We hadden namelijk een zaaltje gereserveerd in een cocktailbar, La Bodeguita Del Medio, voor een afsluitertje en een special act van de organisatoren.

Wat hebben we er met z'n allen zo van genoten!

(Tekst door Alicia Kruydt)

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page