top of page

1.800 mensen bezoeken ADO Icarus tijdens de Open Bedrijvendag

Op 1 oktober namen we met onze centrale zetel in Hasselt deel aan de Open Bedrijvendag. We waren daarmee één van de twintig deelnemers op de Corda Campus.

In totaal kregen we zo’n 1.800 mensen over de vloer. Zij werden al aan de ingang warm onthaald door een aantal medewerkers van ADO Icarus en onze buren van Dienst Ondersteuningsplan (DOP) Limburg. Na een boeiende tour langsheen het parcours dat onze collega’s van DOP Limburg hadden uitgestippeld kwamen de bezoekers terecht bij een gezamenlijke initiatie mondschilderen. Creatief zijn met een penseel in de mond is niet evident, zo blijkt. Ook al doet onze cliënt Jos Willems, die speciaal voor de gelegenheid demonstraties mondschilderen kwam geven, iets anders vermoeden.

Bezoekers kregen aan de start van de rondleiding een vragenlijst mee. Wie die correct invulde en aan het einde van de tour terug inleverde, maakte kans op één van de vier duofilmtickets. De gelukkige winnaars hebben hun bioscoopcheques intussen ontvangen. De ronde doorheen de ADO-kantoren begon met een filmpje over onze 24/24u-permanentie. Wie de voetjes op de vloer volgde kwam terecht in de grote kantoorruimte, waar borden stonden uitgestald met meer informatie over de organisatie. Er was ook een ‘immo-wand’, waar alle beschikbare woningen in de kijker werden gezet. Aan de uitgang ten slotte konden liefhebbers lekkere wafels kopen, alvast in het teken van onze wafelverkoop voor Music for Life.

Hieronder volgen nog enkele foto’s.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord