top of page

5736 euro aan sponsoring


De afgelopen maanden mochten we 5736 euro aan sponsoring ontvangen. De schenkingen kwamen van Cera, VARO vzw, Rondpunt vzw en Dimitri Leemans.

Van Cera (coöperatie van vennoten die samen investeren op financieel en maatschappelijk vlak) ontvingen we 1220 euro voor de aankoop van een nieuwe oefenpop. VARO Vriendenkring Andersvalidenzorg Rode en Omgeving VZW deed een schenking van maar liefst 4000 euro. Dankzij onze cliënt Chris Iemants, die via de vzw Rondpunt als verkeersslachtoffer lezingen gaat geven bij studenten, mochten we dit jaar al meer dan 500 euro ontvangen. En dankzij de jaarlijkse tentoonstelling bij onze cliënt Dimitri Leemans (Zolder), die ondanks zijn beperkingen prachtige maquettes maakt, komt er nog eens 116 euro bij in het ADO-laatje.

Een dikke, DIKKE merci aan alle schenkers!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page