top of page

ADO Icarus aanwezig op ReLife Limburg


Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november nemen wij voor de tweede keer deel aan de ReLiFe Limburg beurs. Die vindt plaats in de Limburghal in Genk.

Dit jaar wordt de beurs, die zich richt tot mensen met een beperking, samen met de Expo 50+-beurs georganiseerd. Alle informatie vind je op www.50plusexpo.be. De normale toegangsprijs voor volwassenen is 5 euro. Als deelnemer mogen we een aantal vrijkaarten weggeven. Bij interesse, stuur gerust een mailtje naar stephanie.hauben@ado-icarus.be. Je kan ook bovenstaande afbeelding afprinten en uitknippen. Daarmee betaal je nog 2,5 euro inkom per persoon. De toegang is gratis voor kinderen onder de 12.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page