top of page

ADO Icarus ondertekent “code van goede praktijk”


De Vlaamse voorzieningen en bijstandsorganisaties voor personen met een handicap hebben recent de “code van goede praktijk” ondertekend. Dit charter is er gekomen opdat er een solide basis is voor de samenwerking tussen voorzieningen en bijstandsorganisaties. Ook ADO Icarus heeft het charter ondertekend.

Door de komst van de persoonsvolgende financiering is de relatie tussen beide partijen op de spits gedreven waardoor het lijkt alsof zij tegenstrijdige belangen verdedigen. Dit terwijl het gemeenschappelijk doel eigenlijk zou moeten zijn om samen te werken aan kwaliteit van bestaan voor budgethouders en gebruikers. Om de gemoederen te bedaren en de relatie te herstellen, werd er gezocht naar een “code van goede praktijk” waar beide partijen zich in kunnen vinden.

ADO Icarus heeft dit charter ondertekend aangezien ook wij willen meestreven naar kwaliteit van bestaan.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page