top of page

Dienst Kortrijk viert 20-jarig bestaan; Dienst Denderleeuw op stap in Brugge

Dienst Denderleeuw ontdekt Brugge tijdens trefdag

“We waren vorig jaar tevreden over onze uitstap met Vizit daarom kozen we terug voor deze organisatie. Op 12 juni vertrokken we richting Brugge. Het was gelukkig goed en zonnig weer wat we prettig vonden de sfeer was direct goed. We kozen voor een competitieve stadswandeling met aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert op verschillende locaties. De gids verdeelde ons, bij aankomst, in verschillende groepjes waarna we aan een mooie wandeling begonnen. Tussendoor vertelde hij historische weetjes over Brugge, bij elk verhaal hoorde een opdracht of een vraag. Na het dessert gingen we over tot de puntentelling, de winnaars werden bekend gemaakt en kregen een kleine attentie. Met ons goed humeur en de zon hebben we er een prachtige trefdag van gemaakt. Bedankt Vizit en bedankt ADO Icarus!”

Vanwege het assistententeam van Denderleeuw

Dienst Kortrijk viert 20-jarig bestaan

“Op zaterdag 14 oktober vierde Ado Kortrijk feest: 20 jaar bestaan! Een zeer verzorgde receptie met huldiging van 4 assistenten die 20 jaar dienst hadden: Christine Algoet, Ilse Roelens, Veerle Vanderstraeten en Annemie Verreth. Erna allen samen naar een optreden van Lucas van den Eynde, Clara Cleymans en Tine Embrechts die de klassieke kleinkunstliedjes met zeer veel enthousiasme vertolkten.”

Een geslaagde dag, zo blijkt uit dit verslagje dat regiomanager Marleen Notebaert ons bezorgde. Hieronder nog een heel aantal foto's.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page