top of page

Personeelsnieuws 2017/3


Ook na de herstructurering en de bijbehorende ontslagen begin dit jaar zijn er natuurlijk regelmatig collega's die voor een andere uitdaging kiezen of die voor langere periode uitvallen omwille van ziekte, zwangerschap, enz. Om de continuïteit op onze diensten te garanderen dienen we voor hun functies vervangers te zoeken. Van mei t.e.m. september mochten we daarom volgende nieuwe collega's verwelkomen:

Zolder: Bart Clijnen

Diest: Patricia Winne, Karin Polders

Hasselt: Rachelle Wolfs

Lommel Monica Gemen, Claudia Donckers

Gingelom: Fenna Bakker Lubberdina, Ida Van Horebeek

Halle: Julie Daelman, Loes Denayer Menen: Lore Callens, Jessie Soen, Laflère Shana

Emelgem: Emely Viaene, Lien Declerck, Laura Oplinus, Eline Vinckier, Noë Emelie

Persoonlijke assistenten: Karolien Roelandt, John Mark Boonaerts, Wendy Stouten, Caroline Kemps, Abad Omar, Dorien De Neef, Elena Potokina

RTH-medewerker: Katrien Van de Voorde

Regiomanager Nadine ‘in de foto’s gezet’

Normaal gezien worden verjaardagen niet meegedeeld in onze nieuwsbrief. Maar op bijzondere vraag van het team in Hasselt tonen we jullie toch graag de volgende foto, met bijbehorende tekst:

“We hebben Nadine met haar 50ste verjaardag in de bloemetjes gezet. Hmm hm.. in de foto's gezet 😊. Als dank voor de manier waarop ze met ons samen werkt. We hebben foto's van verschillende trefdagen en nieuwjaarstentjes samen op een fotolijst gehangen. Nadine was super blij !!"

Team Hasselt

Jaarverslag 2016 online

Voor wie interesse heeft in alle details rond ADO Icarus is er ons jaarverslag. Het meest recente vind je sinds enige tijd op onze website www.ado-icarus.be /jaarverslagen.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page