top of page

Bestickering Limburgse vervoersdienst levert meer dan 12.000 euro op


Het is een aantal gebruikers en collega’s ongetwijfeld al opgevallen: ons busje van de vervoersdienst in Limburg rijdt sinds enige tijd bestickerd rond. Deze maatregel levert ADO Icarus meer dan 12.000 euro op.

De bestickering is een samenwerking met The Benefit Project. Dat is een onderneming die op zoek gaat naar bedrijven uit de buurt, die reclame willen maken én tegelijkertijd iets willen doen voor een goed doel. Een deel van de sponsoring gaat naar The Benefit Project, voor het zoeken van schenkers en de praktische kant van de zaak (zoals facturatie en kosten van de bestickering), de rest is voor onze organisatie.

Begin dit jaar mochten we een eerste deel van het bedrag in ontvangst nemen, tegen het eind van het jaar volgt de rest. Wij zijn de sponsors dankbaar voor hun samenwerking!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page