top of page

Al shoppend ADO Icarus steunen? Het kan voortaan!


Wist je dat je via één muisklik ADO Icarus financieel kan ondersteunen, zonder dat het je zelfs maar een eurocent kost? Sinds kort zijn wij aangesloten bij Trooper.be. Dat is een website waar je naar toe kan gaan als je iets wil bestellen bij een webshop. Door via Trooper eerst ADO Icarus aan te vinken als jouw goed doel en vervolgens door te klikken naar de desbetreffende webshop, gaat een stukje van het bedrag dat jij besteedt in de webshop naar onze organisatie.

Het bedrag dat naar ADO Icarus gaat hangt af van de webshop waar je iets koopt. Meestal is dit ongeveer vijf procent. Het is niet de klant die dit extra betaalt, maar de desbetreffende webshop die haar goed hart toont en een deel van de winst wegschenkt.

Nog niet alle online webwinkels zijn aangesloten, maar toch al zo’n 150. Onder wie een pak grote namen zoals Coolblue, JBC, Booking.com, ColliShop, Torfs, Ici Paris, Brussels Airlines, A.S. Adventure, enz. Voor een volledig overzicht kan je terecht op de website van Trooper.

Shoppen en tegelijkertijd een goede daad verrichten door ADO Icarus te steunen? Het kan dus! Sla www.trooper.be/adoicarus snel op in de lijst van je je favoriete websites!

Stel je eens voor, als we dit allemaal samen doen, wat voor mooie bedragen we dan zouden kunnen inzamelen!

In dit filmpje legt Gert Verhulst van Studio 100 (één van de vele webwinkels die aangesloten zijn bij Trooper) het nog eens heel eenvoudig uit.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page