top of page

LDC Neder-Over-Heembeek is verhuisd naar nieuwe stek


Sinds begin februari vind je ons Lokaal Dienstencentrum (LDC) in Neder-Over-Heembeek terug in het nieuwbouwproject ‘Pieter & Pauwel’. Met man en macht werd gewerkt aan een vlotte verhuizing. Centrumverantwoordelijke Conny Roekens schreef daarover dit verslag.

"Op 29 januari trokken we de deur van Familia zachtjes achter ons dicht! Met hulp van de klusjesdienst werd op vijf uur tijd de hele werking van et LDC ADO Icarus ingepakt en verhuisd.

Met andere woorden had de centrumverantwoordelijke welgeteld 4 dagen om in het nieuwe gebouw LENDRIK alles in gereedheid te renen voor de welkom-dag op 5 februari.

Een belangrijke verandering is de opstart van een eigen keukenwerking. Twee vrijwillige buurttalenten zullen er twee keer per week garant staan voor een heerlijke maaltijd in het sociaal restaurant!

Naast de verhuizing van het LOKAAL DIENSTENCENTRUM zal ook de RTH-begeleidster IN Brussel verder kunnen uitpakken met een dagbestedingsformule voor personen met een beperking en andere geïnteresseerden.

Samen met de start in de nieuwe locatie trok ook de eerste bewoner in in één van onze aanpalende aangepaste woningen."

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page