top of page

Eddy Denayer, bezieler en oprichter ADO Icarus overleden


Met bijzondere droefheid melden wij dat Eddy Denayer, de Algemeen Directeur van ADO Icarus, op 8 april overleden is, na een korte ziekteperiode. Een grote klap en een groot verlies voor onze organisatie en ons allemaal. Eddy was een bijzondere man, dat zal iedereen die hem kende beamen. Eddy werd vorige maand zestig. Hij laat een vrouw, vier kinderen en zes kleinkinderen na.

Eddy heeft zich jarenlang ingezet voor ADO Icarus. Het was zijn levenswerk. Meer nog, zijn rotsvaste overtuiging dat personen met een beperking een gelijkwaardig en autonoom bestaan verdienen, maakte van hem een belangrijke speler in de gehandicaptensector in Vlaanderen. Hij zetelde in tal van organisaties en drukte zijn stempel op de gehandicaptenzorg in Vlaanderen.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page