top of page

Alex Verheyden aangesteld tot algemeen directeur ad interim

Adjunct algemeen directeur Alex Verheyden volgt Eddy Denayer voor minstens zes maanden op als algemeen directeur van ADO Icarus. Dat heeft de raad van bestuur eind april beslist.

Het was uiteraard geen evidente beslissing om zo kort na het overlijden van Eddy Denayer een opvolger aan te duiden. Dankzij al zijn ervaring, kennis en uitstraling is Eddy onmogelijk te vervangen. Maar we willen zo goed mogelijk zorgen voor zijn ‘kindje’, zijnde ADO Icarus. En daar hoort natuurlijk een kapitein aan het roer van het schip bij.

Alex Verheyden is al heel wat jaren een vaste waarde binnen het directieteam. Hij is sterk betrokken bij het doorvoeren van alle veranderingen binnen de organisatie door de persoonsvolgende financiering. Het is zijn missie om het voortbestaan van de organisatie niet alleen te garanderen, maar ook om ADO Icarus verder uit te bouwen en om de nodige vernieuwingen door te voeren. Om die reden wordt er al een hele tijd hard gewerkt aan het uitstippelen van de koers van ADO Icarus voor de komende jaren.

Tegelijkertijd vindt de nieuwbakken directeur het cruciaal om te blijven opkomen voor de belangen van de gebruikers. ADO Icarus is niet ‘zomaar een dienstverlener’. We willen de droom van Eddy verderzetten: een zo kwaliteitsvol leven voor personen met een beperking. Alex is degene die hieromtrent trouwens enkele jaren geleden het beleid heeft uitgetekend rond onze kernwaardes, zijnde privacy, autonomie en respect. Ook in de toekomst blijft de gebruikersgerichtheid cruciaal.

Gezien het feit dat we op dit moment druk bezig zijn met het onderzoeken van vernieuwingstrajecten verwachten we hiervan binnen zes maanden een duidelijk beeld te krijgen. Op basis van deze resultaten zal dan gekeken worden hoe de leiding van ADO Icarus verder dient te verlopen.

(Foto: archieffoto)

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page