top of page

Gebruikers en sympathisanten Diest komen samen voor geslaagd paasfeest


Verslag door Redgy Decroix

Sedert 2015 hebben wij in de vergaderzaal Diest maandelijks twee praatcafé’s en één bingo-namiddag waar zowel ADO-gebruikers, gepensioneerde buren en ADO-assistentes in een ontspannen sfeer samenkomen.

De praatcafé’s werd gestart vanuit de inclusiegedachte en na drie jaar hebben wij gemiddeld tussen de twintig en dertig bezoekers per keer. Wij genieten niet van een financiële ondersteuning en zijn dus zelfbedruipend.

Eénmaal per maand vieren wij de jarigen van de lopende maand en jaarlijks organiseren wij een kerstfeest, nieuwjaarsdrink en een paasfeest. Ook dit jaar was dat laatste weer goed voor een fijne middag.

Enkele sfeerfoto's van het Paasfeest 2018:

Tags:

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page