top of page

Kiwanis Tabasstreek Wervik schenkt vier smartphones aan ons centrum in Menen


De leden van de Kiwanisclub ‘Tabaksstreek Wervik’ hebben vier smartphones geschonken aan ons Centrum voor zelfstandig leven in Menen. Regiomanager Marleen Notebaert (links op foto) mocht de toestellen plechtig in ontvangst nemen.

De toestellen zullen gebruikt worden door de assistenten in onze 24/24u-permanentie. Bij deze ondersteuningsvorm voor mensen met een zware lichamelijke beperking zorgt ADO Icarus ervoor dat gebruikers op elk moment van de dag én nacht oproepen kunnen plaatsen, als ze hulp nodig hebben met iets of in nood zijn. De assistenten die aanwezig zijn op de dienst dragen altijd de smartphones bij zich, ook als ze bij andere gebruikers aan het werk zijn.

De smartphones zullen ook gebruikt worden voor de alarmassistentie bij senioren, die ADO Icarus onder meer in Menen aanbiedt.

Wij zijn de leden van de Kiwanisclub dankbaar voor deze gift!

(copyright foto Xavier Coppens)

Tags:

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page