top of page

“100 kilometer joggen voor ADO Icarus”


Egon Donkerwolke, een 30-jarige sportieveling uit Brakel in Oost-Vlaanderen, wil 100 km gaan lopen voor ADO Icarus. De bedoeling is dat hij zich door sympathisanten laat sponsoren. Het doel is 1.000 euro binnenhalen.

Egon, die als allrounder werkt op de camping van zijn schoonouders, nam zelf contact op met ADO Icarus. Hij vroeg of hij een actie mocht organiseren voor de vzw. Hij koos ons als goed doel voor zijn actie omdat onze missie hem aanspreekt.

Egon: “Mijn nonkel is ook gehandicapt en ik weet dat dergelijke organisaties het niet gemakkelijk hebben. ADO Icarus doet er alles aan om mensen met een lichamelijke beperking de kans te geven om zelfstandig hun ding te kunnen doen. Net dit sprak mij enorm aan en ik twijfelde dus geen seconde om deze organisatie te steunen.”

Lopen is al van jongs af aan één van je passies. Waarom vind je het belangrijk om er een geldinzameling aan te koppelen?

Egon: “Waarom zou ik niks doen als ik die mogelijkheid heb? Ik wil niet enkel aan mezelf denken. Ik maak trouwens mezelf gelukkig als ik anderen kan helpen.”

Wat zijn je verwachtingen van deze actie?

Egon: “Ik hoop uiteraard dat veel mensen de actie gaan steunen. Tegelijkertijd hoop ik dat ook anderen meer soortgelijke initiatieven nemen. Zodat er in de toekomst nog meer steun is voor organisaties als ADO Icarus en dat degenen die ondersteuning nodig hebben hier echt de vruchten van kunnen plukken.”

Waarom zouden mensen je moeten sponsoren?

Egon: “Omdat ze via deze makkelijke weg de kans krijgen om hun steentje bij te dragen voor mensen die ondersteuning heel goed kunnen gebruiken, en het leven van deze mensen zo aangenamer maken.”

Egon zal de 100 km joggen spreiden over zeven dagen. Hij heeft hiervoor zeven mooie routes in de buurt van zijn woonplaats Brakel uitgewerkt. Zijn avonturen en routes, net als de tussentijdse opbrengsten zijn te volgen via de pagina www.facebook.com/Egonloopt.

Wil jij Egon graag sponsoren, en op die manier ADO Icarus een hart onder de riem steken? Dat kan! Het rekeningnummer dat is geopend voor deze actie is BE65 0018 4282 5396. Je bepaalt zelf het bedrag, vermeld even ‘Egon loopt’ bij je overschrijving.

Giften vanaf 40 euro geven recht op een fiscaal attest. Om een attest te bekomen, dien je even je naam, adres en bedrag te mailen naar donkerwolkeegon@hotmail.be. Heb je een bedrijf, dan mag je na de overschrijving je bedrijfsgegevens (naam, adres, btw-nummer) en het bedrag aan Egon mailen. Wij bezorgen je dan graag een factuur voor dit bedrag.

Egon en ADO Icarus zijn alle sympathisanten alvast dankbaar!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page