top of page

Jongeren doen boodschappen voor gebruikers Halle


In Halle loopt momenteel het project ‘Buren voor buren boodschappendienst’. Op aangekondigde tijdstippen tijdens de vakantieperiode doen de jongeren van buurthuis Vogelweelde boodschappen voor mensen die moeilijkheden ondervinden om zelf naar de winkel te gaan, onder wie onze gebruikers.

Met het project willen de organisatoren jonge mensen in de buurt leren wat het betekent om hulpbehoevend te zijn en tonen dat iemand helpen ook fijn kan zijn. De jongeren gaan per twee op pad om bij geïnteresseerden hun boodschappenlijstje op te nemen. Ze krijgen een envelop met geld voor de boodschappen mee. Het gaat om kleine boodschappen met een maximum van 20 euro.

Het buurthuis houdt een oogje in het zeil zodat alles vlot verloopt. De jongeren doen dit gratis, als vrijwilligerswerk. ADO Icarus zal wel een bijdrage doen aan de jongerenwerking van het buurthuis.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page