top of page

Neder-Over-Heembeek: busje komt zo (maar niet zomaar uit de lucht gevallen)!


In Neder-Over-Heembeek zijn ze nog maar een fractie verwijderd van het bedrag dat nodig is om een aangepast busje voor ons Lokaal Dienstencentrum (LDC) aan te kopen. Ze, dat is de vriendenkring ADO Icarus Heembeek. Deze sympathisanten hebben de voorbije jaren tal van activiteiten georganiseerd zodat ons centrum binnenkort over een eigen aangepast busje beschikt. Samen met de vele leden van ons centrum, onze vrijwilligers en centrumverantwoordelijke Conny Roekens natuurlijk.

Afgelopen maand was er nog het Halloweenontbijt. Daarbij voorzagen de vriendenkring en het LDC samen met WZC De Overbron een ontbijt voor meer dan 360 Heembekenaren. In september stond de vriendenkring op de braderie, waar de plaatselijke slager Elsocht vlees verkocht ten voordele van onze organisatie. In augustus waren er de Dolle Dorpsdagen met een succesvolle seniorennamiddag en reuzebarbecue en in juli het jaarlijks Zomerfeest van het Lokaal Dienstencentrum.

Intussen blijven ze in Neder-Over-Heembeek niet zitten wachten totdat het busje er komt. Op 26 september huurden ze een aangepaste minibus en een autocar. Centrumverantwoordelijke Conny trok er samen met heel wat vrijwilligers en leden op uit. De bus bracht hen tot Nieuwpoort, waar ze genoten van een zalige nazomerse dag.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page