top of page

200 mensen rocken mee met ADO Dendermonde


Op zaterdag 9 maart organiseerden de collega’s in Dendermonde een benefietavond met optredens. De exacte opbrengst is nog niet bekend, aangezien er nog enkele facturen volgen, maar dat het een succes was staat buiten kijf.

Een verslag van regiomanager Dirk Werdefroy.

Op zaterdag 9 maart 2019 vond in JH Zenith te Sint-Gillis-bij-Dendermonde een benefietavond plaats (nog in het kader van Music for Life), ten voordele van de werking van ons Centrum voor Zelfstandig Leven ADO Icarus Dendermonde.

De organisatie was in de goede handen van alle medewerkers van onze dienst te Dendermonde.

Zij mochten een 200-tal enthousiaste sympathisanten verwelkomen.

De avond werd afgetrapt door een kersverse band van muzikanten vooral actief in de theaterwereld en waarvan één der zangeressen als nachtassistente werkt in de dienst van ADO Icarus Dendermonde.

Onder het collectief ‘Terugsmijtband’ brachten zij een mix van ludieke en verrassende nummers met veel humor en een vette knipoog naar kindermusical. Het eigenzinnige repertoire werd door het publiek goed gesmaakt en luidkeels meegezongen.

Daarna was het aan de main act van de avond, ‘Liveband DIAZ’, om de zaal in vuur en vlam te zetten. Zij brachten een wervelende show met bekende covers met een zeer hoog rockgehalte. Alle muzikanten en vooral de drummer van de band, die naast zijn passie voor muziek ook werkzaam is als assistent in de dienst van ADO Icarus Dendermonde, gaven het beste van zichzelf. De aanwezigen waren dolenthousiast over dit fantastische optreden. Dit was te merken aan de vele bisnummers die onder een luid applaus werden onthaald.

De avond werd afgesloten met de zeer dansbare muziek van ‘DJ Gino Fierens’.

Op basis van de zeer positieve reacties van de aanwezigen, waaronder vele gebruikers, kan de avond als zeer geslaagd worden genoemd.

Wij wensen dan ook alle medewerkers van ADO Icarus Dendermonde hartelijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme, zowel bij de uitwerking van het concept, de zoektocht naar sponsors, het flyeren, de kaartenverkoop, het aankleden en klaarzetten van de zaal als tijdens de avond zelf.

Ook heel veel dank aan alle leden van de twee bands voor de belangeloze inzet ter gelegenheid van deze benefiet en het grote hart voor ADO Icarus Dendermonde en de mensen (gebruikers en assistenten) die hiervoor staan.

Tenslotte een dikke ‘dankuwel’ aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en aan alle sponsors, zelfstandige handelaars en lokale bedrijven die deze benefietavond hebben mogelijk gemaakt.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page